Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Dámská jízda Domov důchodců Karviná

Dámská jízda Domov důchodců Karviná

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

21.9.2020

Na týden od 9. do 13. listopadu 2020 vyhlásila Evropská komise již pátý ročník Evropského týdne odborných dovedností s heslem „Objev svůj talent“. Letošní téma je „Evropa připravená na digitální věk". Akce probíhá v rámci projektu ERASMUS+.

V pátek 13. listopadu se proto naše kosmetičky a kadeřnice znovu zapojí do akce Evropský týden odborných dovedností. Již potřetí se naše žákyně pokusí udělat radost seniorům v Domově důchodců v Karviné.

Žákyně oborů kosmetické služby a kadeřník pomohou v Karviné zorganizovat pro seniorky prožitkové odpoledne. Dívky nabídnou starším dámám možnost učesat, jemně nalíčit a informovat se o možnostech, jak hledat na tabletech na internetu aktuality, které jim pomohou kvalitně se starat o svou pleť i tělo.

Tato akce bude oboustranně prospěšná, seniorky si užijí krásný den a naše mladé kosmetičky a kadeřnice získají nové cenné zkušenosti.

Dámská jízda Domov důchodců Karviná 2019

Z důvodu usnesení vlády ČR ze dne 30. října 2020 o přijetí krizového opatření, kterým se od 2.11. do 20.11. 2020 omezujeprovoz středních škol se výše uvedená akce ruší.

Mgr. Petr Szymeczek, ředitel školy

 

Starší aktuality

Od 18.9. 2020 jsou povinné roušky ve všech prostorách škol včetně učeben 18.9.2020

ISIC 17.9.2020

Zahraniční stáž pro kosmetičky a kadeřníky - Španělsko 14.9.2020

Konkurz na dlouhodobou stáž do Portugalska 14.9.2020

Upozornění na povinnost nosit roušky ve společných prostorách škol 9.9.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy