Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Informace pro uchazeče - obor Kadeřník

Informace pro uchazeče - obor Kadeřník

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

22.4.2020

Milí uchazeči, vážení rodiče,

dnes, tj. 22. 4. 2020 jsme zveřejnili seznamy – pořadí přijatých a nepřijatých uchazečů pro obor KADEŘNÍK. Velice nás těší váš zájem o naší školu - přijímacího řízení se zúčastnilo 109 uchazečů.

PŘIJATÝM UCHAZEČŮM gratuluji. Pokud jste se rozhodli pro naši školu, můžete zápisový lístek doručit osobně v pracovní dny od 7,00 do 14,30 h., popř. zaslat poštou. Pokud ještě nevíte, jak jste dopadli na druhé škole (např. protože jste si zvolili ještě maturitní obor) máte čas na odevzdání zápisového lístku do 5 pracovních dnů od zveřejnění seznamu přijatých uchazečů na maturitní obory, tzn. někdy v červnu – do té doby vám budeme držet místo.

NEPŘIJATÝM UCHAZEČŮM jsme dnes odeslali do vlastních rukou rozhodnutí o nepřijetí a informační dopis, ve kterém se dozvíte, jakým způsobem budeme přijímat na místa, která se uvolní po přijatých uchazečích, kteří neodevzdají zápisové lístky. Toto se bude moci uskutečnit až po jednotných přijímacích zkouškách na maturitní obory, které budou snad v červnu.

Přeji vám pevné zdraví a trpělivost
Mgr. Petr Szymeczek, ředitel

Starší aktuality

Zahraniční stáž pro kosmetičky a kadeřníky - Španělsko 14.9.2020

Konkurz na dlouhodobou stáž do Portugalska 14.9.2020

Upravené informace o přijímacím řízení 8.4.2020

Nové informace MŠMT ČR 31.3.2020

Nové informace pro maturanty, žáky a uchazeče o studium 23.3.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy