Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Nové informace MŠMT ČR

Nové informace MŠMT ČR

31.3.2020

Vážení rodiče, milí žáci a uchazeči o studium na naší škole. MŠMT ČR na svých webových stránkách odpovídá na nejčastější dotazy. Doporučuji vám tyto stránky navštívit a získat tak informace o přijímacím řízení, maturitních a závěrečných zkouškách přímo od pramene.

http://www.msmt.cz/faq-nejcastejsi-dotazy-k-aktualnim-opatrenim-ke-koronaviru

Dále vás chci informovat o skutečnosti, letošní přiijímání ke studiu a ukončování studia se bude řídit nově přijatým zákonem č. 135/2020 Sb. Zákon o zvláštních pravidlech pro přijímání k některým druhům vzdělávání a k jejich ukončování ve školním roce 2019/2020 ze dne 25. března 2020, který rovněž najdete na webových stránkách MŠMT ČR. Jakmile ve sbírce zákonů vyjdou prováděcí vyhlášky k tomuto předpisu, budeme vás informovat podrobněji.

Uchazeči o studium oboru s výučním listem kadeřník se výsledky přijímacího řízení na naší školu dozví 22. dubna - zápisový lístek bude možno odevzdat do 5 dnů od oznámení výsledků přijímacích zkoušek na maturitní obory (tedy pravděpodobně až v červnu). Dopis s registračním číslem a pokyny k přijímacímu řízení budeme odesílat pravděpodobně příští týden - čekáme až vyjde prováděcí vyhláška k přijímacímu řízení.

Přeji všem hlavně zdraví, trpělivost a pevné nervy.
Mgr. Petr Szymeczek, ředitel

Starší aktuality

Zahraniční stáž pro kosmetičky a kadeřníky - Španělsko 14.9.2020

Konkurz na dlouhodobou stáž do Portugalska 14.9.2020

Nové informace pro maturanty, žáky a uchazeče o studium 23.3.2020

Informace v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu 13.3.2020

Mimořádné opatření - docházka žáků do školy 10.3.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy