Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Divadélko pro školy

Divadélko pro školy

7.10.2019

V pondělí 7. října nás již po několikáté navštívilo „Divadélko pro školy“ z Hradce Králové. Jedná se o dvojici mladých herců, kteří brázdí školy po celé České republice s hrami, které žáky nejen pobaví, ale taky v nich zanechají nějaké vědomosti. Jejich hry jsou totiž vždy laděny jako doplněk k výuce literatury.
Tentokrát k nám přijeli s představením, které se jmenovalo „Jak jste to myslel, pane Shakespeare? aneb Život a dílo největšího dramatika“, a tak jsme se mohli smát u skečů plných shakespearovského jazyka včetně typických dobových prvků.
Samozřejmostí je pro tyto mladé herce vždy do některé z divadelních rolí zapojit i žáky. Stejně tomu bylo i letos, což se samozřejmě setkalo s výbuchy smíchu z řad diváků.
Jsme rádi, že s tímto komorním divadlem naše škola dlouhodobě spolupracuje a těšíme se zase za rok, čím nás páni herci překvapí.

Další fotografie

Starší aktuality

Pedagogická poema a soutěž v recitaci 4.10.2019

Den otevřených dveří MS kraje 28.9.2019

Sportovně turistický kurz ve Francii 26.9.2019

Kadeřnické školení PRIMAVERA 26.9.2019

Veletrh poskytovatelů sociálních služeb 2019 18.9.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy