Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Den otevřených dveří MS kraje

Den otevřených dveří MS kraje

28.9.2019

V sobotu 28. září se naše škola zúčastnila dne otevřených dveří na Krajském úřadě v Ostravě. Návštěvníci mohli ochutnat dobroty gastronomických škol našeho kraje, zazpívat si v trampské osadě, stát se loutkoherci či otestovat historická vozidla včetně hasičské a policejní techniky. Také zvědavě přihlíželi umění mladých kadeřníků, kosmetiček a vizážistek, díky kterým si připomněli proměny účesů na přelomu tisíciletí. K vidění byly módní trendy od 80. let až po současnost, ale také spousta zajímavostí o sametové revoluci. Všichni příchozí mohli načerpat informace o vysokých školách kraje a dokonce navštívit kancelář hejtmana kraje včetně dalších reprezentačních místností.
A kdo měl zájem, mohl si nechat udělat retro fotku nebo si odnést nějakou nebízenou památeční pohlednici.
Ve spolupráci s naší školou a naším bývalým absolventem Luďkem Šmehlíkem proběhla módní přehlídka ve stylu 80. let. Modelky měly krásné šperky z květin, které vytvořila Střední škola zahradnická z Ostravy.
Návštěvnost byla hojná, počasí krásné. Co víc si přát?

Další fotografie

Starší aktuality

Sportovně turistický kurz ve Francii 26.9.2019

Kadeřnické školení PRIMAVERA 26.9.2019

Veletrh poskytovatelů sociálních služeb 2019 18.9.2019

Výsledky výběrového řízení na stáž v Portugalsku - projekt Erasmus+ - sociální činnost 12.9.2019

Burza učebnic 7.9.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy