Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Evropský den mobility

Evropský den mobility

2.10.2018

Dne 21. 9. 2018 jsme se s naší třídou H3.A zúčastnili akce v Havířově s názvem “Evropský týden mobility”. Tato kampaň se pokusila přesvědčit veřejnost, že automobily nejsou jediným dopravním prostředkem. Město si tak pro děti mateřských a základních škol připravila soutěže, které měly poukázat na různorodost možností, jak se po městě přepravovat.
Pro děti mateřských škol byla připravena zážitková trasa, kde jsme dohlíželi na jejich bezpečnost a za jejich šikovnost jsme je odměnili sladkostmi. Pro žáky základních škol byla připravena soutěž, jejíž součástí byly různé stanoviště, jako např. skákání na balónech, jízda na koloběžce, překážková dráha nebo chůze na chůdách. Naším úkolem bylo zapisovat výsledky soutěžících a zároveň jsme dohlíželi, aby se nezranili. Všichni si také mohli vyzkoušet největší nafukovací překážkovou dráhu v ČR, která měřila 60 metrů.
Kolem poledne proběhlo vyhlášení vítězů a rozdávání cen. My jsme si den užili a práce s dětmi nám dala nové zkušenosti. Také na nás na závěr čekalo příjemné překvapení, protože jako poděkování za účast jsme všichni dostali dárkovou poukázku do Nové Karoliny.

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Sportovně turistický kurz ve Francii 2.10.2018

Sportovně turistický kurz v Chorvatsku 26.9.2018

Veletrh poskytovatelů sociálních služeb 19.9.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy