Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Sportovně turistický kurz ve Francii

Sportovně turistický kurz ve Francii

2.10.2018

"TOUR DE FRANCE 2018"

Naše Tour de France začala v pátek 14. září v dopoledních hodinách.
Po nástupu v tělocvičně, kde jsme byli všichni samozřejmě na čas (???), jsme nabalili do našeho autobusu, co se dalo, a vyrazili směrem na Azurové pobřeží.
Petr a Petr, naši řidiči, nás seznámili s trasou do Francie. Cesta byla dlouhá, ale když cestujete se skvělou partou, jako byla ta naše, utíká to opravdu rychle. Projeli jsme Rakouskem a Itálií, pak jsme konečně dorazili do překrásné oblasti jižní Francie.
Zabydleli jsme se v krásném golfovém resortu u moře v Port Grimaud. Volné chvíle jsme trávili sportováním u moře nebo u bazénu, ale věnovali jsme se i jiným aktivitám. Nikdy nezapomeneme na výlety do překrásných míst - Nice, Cannes, Antibes a Saint Tropez. V Cannes jsme se prošli po červeném koberci, v Saint Tropez se vyfotili s četníky. Také jsme byli uchváceni večerní krásou městečka Port Grimaud, které připomíná Benátky.
Francie byla nádherná, všichni máme spoustu nezapomenutelných a vtipných vzpomínek, za které jsme moc vděčné.
A největší dík si zaslouží parta našich učitelů Karel Koyš, Šárka Beke a Vendula Švarcová, bez kterých bychom zabloudili již na první benzínce v Mikulově.
Děkujeme - žákyně třídy L4.A

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Sportovně turistický kurz v Chorvatsku 26.9.2018

Veletrh poskytovatelů sociálních služeb 19.9.2018

Na jaře u nás budou vykonávat praxi španělští a slovinští studenti 14.9.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy