Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Pozdní vzpomínka na lyžařský výcvik

Pozdní vzpomínka na lyžařský výcvik

22.2.2023

Lyžařský výcvik 1. turnus

Lyžařský výcvik 2. turnus

Všechno začalo v neděli 8. 1. 2023.
Náš traveling byl příjemný a rychle utekl. Když jsme dorazili do místa ubytování v Tatranské Lesné, měli jsme problémy s ledem. Sníh kolem penzionu sice nebyl, ale ledu na klouzání bylo dost. Po přemístění zavazadel na náš pokoj jsme se vydali na průzkum do neznámých končin Tatranské Lomnice. Cestou zpátky jsme jeli tatranskou "električkou".
V pondělí jsme se všichni probudili alespoň napůl a pospíchali na rozcvičku. Po rozcvičce následovalo uklizení pokojů, bodování a snídaně. Když jsme byli přichystáni na lyžování, zjistili jsme, že lanovky nejedou, tak jsme jeli někteří do aquaparku v Popradě, další na Hrebienok a na Štrbské Pleso. Následující dny jsme již lyžovali naplno dopoledne i odpoledne. Během lyžování jsme kromě jiného vyjeli za sluníčkem i na Skalnaté Pleso a Predné Solisko. V pátek jsme výuku lyžování zakončili vyhodnocením lyžařského kurzu a zábavným večerem s kamarády.
V sobotu jsme si uklidili pokoje, absolvovali snídani, málem zapomněli dvě spolužačky a vyrazili domů, kde na nás čekaly úsměvy rodičů a připravený oběd.

Další fotografie

Starší aktuality

Opožděné deníčkové postřehy z Portugalska 17.2.2023

Setkání Euroučňů v Praze 14.2.2023

Předávání certifikátů Europass mobility 12.2.2023

Ukončení 14denní stáže v Portugalsku 12.2.2023

Líčení na tablo 11.2.2023

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy