Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Konverzační soutěž v angličtině

Konverzační soutěž v angličtině

22.11.2018

Dne 22. 11. 2018 se žáci naší školy účastnili konverzační soutěže z anglického jazyka. Sešli jsme se v hojném počtu a žáci tak měli možnost porovnat své schopnosti v konkurenci jiných ročníků. V prvním kole zapojili hlavně svůj sluch na poslechovém cvičení. Následovala kontrola gramatických znalostí, při kterých se soustředili na opravování chyb v textu. Ti nejlepší postoupili do druhého kola, ve kterém si losovali konverzační témata z různých oblastí. I v silné konkurenci se dokázali dobře prosadit a všichni předvedli velmi dobrý výkon.
Nakonec jsme však museli vybrat ty nejlepší z nejlepších, rozhodně to ale nebylo jednoduché.
Na třetím místě se umístil Josef Vaněk ze třídy H1. A. Druhé místo vyhrála Eliška Kutláková ze třídy L4.A. Na prvním místě se umístil Ondřej Heczko z L3.A.
Ondra se také bude účastnit krajského kola, ve kterém mu všichni přejeme hodně štěstí. Všem děkujeme za účast a gratulujeme k výborným výsledkům. Doufáme, že se i v příštím roce sejdeme v tak velkém počtu a že opět potrápíme své mozkové buňky.

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Školní kolo Kalibr Cup - Moulin Rouge 20.11.2018

Na Poemě již podeváté 19.11.2018

Nahrávání závěrečné písně pro K-Mode 15.11.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy