Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Sjíždění řeky Otavy

Sjíždění řeky Otavy

23.6.2023

Sluneční paprsky konce školního roku nás tradičně lákaly k pohodě u vody. Opět jsme neodolali a vydali se vstříc romantickému dobrodružství v peřejích řeky. Letos vyrazila naše skupina dobrodruhů do malebné krajiny v jižních Čechách, kde se klikatí zlatonosná řeka Otava. Měli jsme možnost naučit se "číst vodu", splout si hodně jezů, posílit svaly při pádlování, zabrat u "koníčkování" lodí a užít si spoustu legrace při "soulodění".
Tradičně jsme utužovali naši vodáckou partu při přípravě "mazácké vaječiny" a "nováčkovského guláše". Romantickou linku dodaly Kosťovy večery u ohně, kde zaznívaly tóny kytary a písně často nečekané.
Pomyslnou tečkou za letošním vodáckým dobrodružstvím udělal rituál tradičního "pasování nováčků" s dotekem bahna, vůni kopřiv a příchutí "Čochtanova nápoje" na druhém břehu Otavy. Všichni odjížděli spokojení, plní zážitků a už se těší na další vodácký kurz, tentokrát na řece Ohři. Takže vodáčtí kamarádi, bylo mi ctí a příští rok opět - Ahóóój!

Těší se, Charlie

Další fotografie

Starší aktuality

Máme nově schválený projekt, budou nové stáže! 28.6.2023

Vodácký výcvik na přehradě 2023 23.6.2023

Veletrh SOS - zpíváme 22.6.2023

Veletrh SOS 22.6.2023

Přednáška Chráníme klima 21.6.2023

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy