Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Přednáška Chráníme klima

Přednáška Chráníme klima

21.6.2023

Projekt: Učím o klimatu – Active Citizens: Chráníme klima!

V pondělí 19.6. jsme udělali symbolickou tečku za projektem organizace Člověk v tísni Active Citizens - Chráníme klima, když naši žáci prezentovali výstupy projektu v rámci přednášky Česko a Evropa řeší klima.

Přednášku organizovali zástupci projektu Life Coala při Magistrátu města Havířova. Přednášejícími byli meteorolog České televize Michal Žák a novinář Daniel Tichý, kteří se tématem klimatické změny dlouhodobě zabývají.

Žáci své účasti v projektu Active Citizens nelitovali, naopak byli nadšení, že si mohli vyzkoušet i tak náročnou práci jako je organizace ecohappeningu a že svůj úspěšný projekt mohou prezentovat i mimo školu.

Za naši školu se spolu s prezentujícími (Ester Konečná, Julie Sroková, Jakub Martynek, Agáta Mráčková, Eliška Piontková, Tereza Pechová) přednášky zůčastnili také žáci třídy L1.A, kteří tak mohli získat nové informace o změnách klimatu a možnostech ochrany klimatu a také se inspirovat od svých spolužáků.

Další fotografie

Starší aktuality

Máme nově schválený projekt, budou nové stáže! 28.6.2023

Literárně historická exkurze Paříž 17.6.2023

Návštěva akce v polském městě Tychy 9.6.2023

Beseda s bývalou žákyní kadeřnicí 9.6.2023

Havířovský Barber Shop 9.6.2023

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy