Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Výstava sociální práce na Fakultě sociálních studií Ostravské univerzity

Výstava sociální práce na Fakultě sociálních studií Ostravské univerzity

10.11.2022

Žáci naší školy jsou motivováni ke studiu zvoleného oboru nejen vyučujícími teoretické výuky, ale důraz je kladen především na praktickou stránku věci. Proto jsme rádi přijali nabídku Fakulty sociálních studií Ostravské univerzity zúčastnit se v prvním listopadovém úterý výstavy a zároveň vernisáže věnované sociální práci. Akce byla zahájena v aule školy, kde se svými příspěvky k tématu vystoupili nejen vyučující vysoké školy, ale také studenti sociálních oborů. Na chodbách fakulty byly vystaveny panely s příběhy bývalých studentů univerzity a jejich pracovních úspěchů. Akci zpestřily i některé organizace z Moravskoslezského kraje věnující se oblasti sociálních služeb.

Dostali jsme příležitost seznámit se podrobněji s různými formami sociální práce a mnozí z nás se i utvrdili ve svém rozhodnutí pokračovat ve studiu zvoleného oboru.

žáci 3. a 4. ročníku oboru sociální činnost

Další fotografie

Starší aktuality

Volba povolání, tentokráte v Karviné 9.11.2022

Projekt Krokus 2022 9.11.2022

Portugalsko a Halloween ve školce 7.11.2022

Exkurze v Jedličkově ústavu v Praze 7.11.2022

Potravinová sbírka - ukončení 6.11.2022

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy