Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Erasmus Day

Erasmus Day

9.10.2021

Projekt: Erasmus+ Evropská praxe pro profesní růst

Ve čtvrtek 14. 10. bude u nás probíhat tzv. Erasmus day. Zapojíme se tím do celoevropské kampaně Erasmus Days, jejímž cílem je zviditelnit projekty realizované v rámci Erasmus+ a informovat o pozitivním přínosu tohoto programu pro všechny zúčastněné.
Jedná se o dvě akce najednou.

V rámci první z nich vyrazí několik našich žákyň oborů Kosmetické služby a Kadeřník do Karviné, kde pomohou v tamním domově důchodců zorganizovat prožitkové odpoledne. Dívky budou nabízet starším dámám česání, jemné líčení a předají jim informace o účinné péči o obličej i tělo.

Druhá „vlna“ Erasmus day bude probíhat přímo na naší škole, kde bude k mání spousta zajímavých informací týkajících se projektu Erasmus+ a všech jeho stáží, které škola plánuje. V prostorách školní jídelny bude celé dopoledne probíhat prezentace samotného projektu, jednotlivých stáží – minulých, těch téměř současných a samozřejmě i těch budoucích.

Starší aktuality

Exkurze do Legiovlaku 9.10.2021

Spolu po COVIDU - 2. ročník 8.10.2021

Školení firmy Bes na odloučeném pracovišti 7.10.2021

Týden sociálních služeb 7.10.2021

Exkurze v mateřské škole a v domově seniorů 6.10.2021

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy