Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > JAK SE BUDE UČIT OD 23. LISTOPADU

JAK SE BUDE UČIT OD 23. LISTOPADU

19.11.2020

Milí žáci, vážení rodiče,

od pondělí 23. 11. 2020 bude probíhat teoretické i praktické vyučování i nadále distanční formou.

Přestože se Česko má od pondělí přepnout do nižšího stupně protiepidemického systému, žáci středních škol se vrátí podle ministra školství Roberta Plagy teprve ve středu 25. listopadu (žáci závěrečných ročníků středních škol - tedy žáci 4. ročníku oborů pedagogické lyceum, sociální činnost a kosmetické služby a žáci 3. ročníku oborů kadeřník a prodavač - motorová vozidla). Od stejného data bude na středních školách umožněna praktická výuka žáků všech ročníků. 

„I ve čtvrtém stupni platí režimová opatření a další hygienické standardy. Naprosto chápu, že rodiče a děti to berou jako omezující věc, ale je to nezbytné, abychom to všichni společně strpěli,“ dodal Plaga. V případě škol jde především o roušky, které se na rozdíl od jara musí nosit nejen ve společných prostorách, ale i ve třídách.

Plán otevření škol ale ještě neschválila vláda. Bude o něm jednat až v pondělí 23. listopadu. Ministr zdravotnictví Jan Blatný neočekává, že by schvalování opatření měly doprovázet nějaké problémy.

Doporučuji vám sledovat webové stránky MŠMT ČR, média, školní webové stránky a korespondenci v systému BAKALÁŘ.

Přeji vám mnoho zdraví a pevné nervy.
Mgr. Petr Szymeczek, ředitel

Starší aktuality

Kytičkový den 19.10.2020

PRODLOUŽENÍ DISTANČNÍ VÝUKY A PODZIMNÍCH PRÁZDNIN 13.10.2020

DISTANČNÍ VÝUKA 1.10.2020

ŘEDITELSKÉ VOLNO 22.9.2020

Dámská jízda Domov důchodců Karviná 21.9.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy