Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Ples

Ples

5.3.2019

Po dlouhé době se i naše škola dočkala a 1.3.2019 proběhl ve Společenském domě Reneta v Havířově reprezentační školní ples, na který se všichni dlouho těšili. 
Večerem vládla skvělá atmosféra, ke které přispěl mimo jiné také fotokoutek s vtipnými cedulkami, bohatá tombola a doprovodný program. Celým večerem nás provázely žákyně naší školy Eliška Kutláková a Kristýna Šplíchalová, k tanci a poslechu hrála kapela Gaspary z Valašského Meziříčí. O profesionální taneční vystoupení se postarala skupina Maniak aerobik a pár z tanečního klubu Flodur. 
Všichni hosté si celý večer krásně užili. Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci plesu. Speciální poděkování patří trojici děvčat z L4.A – Stáně Slezákové, Katce Šmihulové a Kristině Lavrenčíkové, bez kterých by se celá akce vůbec neuskutečnila. 
Bylo by skvělé, kdyby tento - po dlouhé době první - ples nebyl na dlouhou dobu plesem posledním. Je to obrovská výzva pro mladší ročníky, které z toho snad vytvoří každoroční tradici! 

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Sportovec roku 2018 a my 4.3.2019

Puškinův památník 2.3.2019

Valentýnská laťka 25.2.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy