Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Závěr roku ve znamení sportovních úspěchů našich žáků

Závěr roku ve znamení sportovních úspěchů našich žáků

18.12.2018

V Havířovské lize středních škol naši žáci navázali na sportovní úspěchy z počátku školního roku. V Městském kole ve futsalu dívek v Městské sportovní hale Slávie získaly naše žákyně stříbrné medaile. Úspěšný tým naší školy tvořily žákyně Čtvrtková Natálie, Borská Terezie, Škorpíková Patricie, Kováčová Nikola, Wachtarczyková Leona, Toráčová Rozálie, Marková Nikol, Iwanuszková Natálie a Niemcová Tereza. Toto sportovní klání havířovských středních škol zorganizovali 14. listopadu 2018 tělocvikáři naší školy stejně, jako Městské kolo ve volejbale dívek 27. listopadu 2018 opět v Městské sportovní hale Slávie. Naše volejbalistky se umístily na 2. místě a v Okresním finále v Orlové dosáhly na hezké 5. místo. Na úspěchu se podílely hlavně žákyně Sobková Anna, Sikorová Petra, Dudová Aneta, Šolínová Eliška, Fukalová Beata, Gažová Kristýna, Kaletová Kateřina, Borská Terezie, Byrtusová Diana a Koňaříková Kateřina. 22. listopadu v tělocvičně havířovského Krytého bazénu se naše žákyně zúčastnily Městského kola v silovém víceboji a získaly bronzové medaile. Úspěch dosáhly žákyně Javorková Veronika, Houšková Terezie, Škorpíková Patricie, Mihalová Natálie a Wawrzyczková Lenka. Poslední sportovní soutěži, které se v rámci Havířovské ligy středních škol naše žákyně dosud zúčastnily, bylo Městské kolo ve šplhu v prostorách tělocvičny ZŠ Karolíny Světlé 7. prosince 2018. Naše děvčata porazily všechny soupeřky a získaly zlaté medaile. Vítězný tým naší školy tvořily žákyně Javorková Veronika, Sikorová Petra, Ticháčková Kristýna a Wawrzyczková Lenka.

Opět bych chtěl touto cestou moc poděkovat výše uvedeným žákyním za úspěšnou reprezentaci školy na poli sportovním a zároveň popřát všem sportovcům i všem méně sportujícím pohodové Vánoční svátky a úspěšný Nový rok 2019. Za kabinet TV Karel Koyš.

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Mikuláš v mateřské školce 17.12.2018

Mikuláš ve Čtyřlístku 16.12.2018

Zprávy o Clementine, adoptivní dívce naší školy 7.12.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy