Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > K-mode se nesla na vlnách hudby

K-mode se nesla na vlnách hudby

5.12.2014

Minulý týden žila celá naše škola velkolepou prezentační show s názvem K-mode. Každoroční akce pohltí na podzim desítky žáků a učitelů, kteří dennodenně připravují a nacvičují nápaditý program. Letošní ročník měl podtitul "Ať je hudba náš lék" a tomu byla podřízena nejen jednotlivá čísla, ale také výzdoba jeviště včetně originálních kulis. Ve čtvrtek 27. listopadu přípravy vyvrcholily a ve třech představeních ho navštívili žáci základních škol a středních škol, naší školy, a v neposlední řadě také rodiče, bývalí žáci a mnoho hostů z města i kraje.

Hned úvodní číslo si vzala pod taktovku naše absolventka Bc. Žaneta Gabrišová, která se svým baletním souborem z MŠ Mateřinka zpestřila celý program. Malé princezny uvedly diváky do varu a následující čísla, mezi něž patřila taneční vystoupení, módní přehlídky, dramatické vystoupení, hudební číslo, kadeřnická show, pěvecké vystoupení, už byla vítána mohutným aplausem. Celým programem diváky provázel DJ a jeho fanynky v podání našich studentů. Závěr celé show patřil stejně jako loni společné písni, kterou letos žáci nazpívali na známou melodii Hollywood Hills od skupiny Sunrise Avenue.

Další fotografie

Starší aktuality

Proměna 2015 11.12.2014

Kongres středních škol 2.12.2014

Exkurze do sídla Evropského parlamentu ve Štrasburku 2.12.2014

Návštěva Dětského centra Čtyřlístek 19.11.2014

Vítězství našich žákyň ve futsalu 18.11.2014

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy