Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Mezinárodní setkání Euroučňů na Azorských ostrovech

Mezinárodní setkání Euroučňů na Azorských ostrovech

2.5.2023

Projekt: Erasmus+ Evropská praxe pro profesní růst

Ve dnech 20. – 24. dubna proběhlo další setkání Euroučňů - 47 absolventů stáží Erasmus+ z deseti zemí Evropské unie, tentokrát na portugalských Azorských ostrovech. Evropská Síť Euroučňů (neboli EuroApprentices Network) vznikla před šesti lety a sdružuje absolventy programu Erasmus+ v oblasti odborné vzdělávání a příprava.
Účastníci mezinárodního setkání možnost sdílet své zkušenosti ze zahraničí, podělit se o to, co je ke stáži motivovalo, nebo prezentovat své nápady, jak dál zvyšovat povědomí veřejnosti o programu Erasmus+.
6 reprezentantů z Česka mělo příležitost se setkat se svými zahraničními kolegy ze zemí zapojenými do evropské Sítě Euroučňů programu Erasmus+. Za naši školu se účastnila žákyně 3. ročníku pedagogického lycea Eliška Folwarczná.
Účastníci byli přes den zaměstnáni různými workshopy, přednáškami a semináři, účastnili se také zajímavých programů (sázeli stromy, vyjeli do sopečné jeskyně, sledovali velryby). Večer pak měli prostor na poznávání se s ostatními a navazování nových kontaktů. Právě tento networking byl podle většiny z nich i jedním z největších přínosů akce.

Další fotografie

Starší aktuality

Maturitní představení L4.B 30.4.2023

Dámská jízda opět v Domově důchodců Karviná 30.4.2023

Věk jí sluší 30.4.2023

Prevence rakoviny prsu 26.4.2023

Preventivní program - K1.S 25.4.2023

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy