Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Vodácké kurzy na Sázavě

Vodácké kurzy na Sázavě

27.6.2022

Sluneční konec školního roku nás tradičně láká k pohodě u vody. Opět jsme neodolali a vydali se vstříc romantickému dobrodružství na vodáckém kurzu. Letos se vypravila naše skupina vodáků na vlny zlaté řeky Sázavy. Díky době "po covidu" byl počet zájemců o školní vodácký kurz nebývale vysoký, proto proběhly celkem dva kurzy, které na sebe navazovaly.

Na obou kurzech jsme měli možnost naučit se "číst vodu", splout si několik jezů, poznat bezpočet míst poznamenaných letošním nízkým stavem vody na českých řekách, spát pod širákem a hlavně si užít spoustu legrace jak při plavbě, tak i na tábořištích. Ale naše vodácké kurzy neměly jenom sportovní zaměření, nováčci museli tradičně uvařit „nováčkovský guláš“, mazáci jim oplátkou připravili „mazáckou vaječinu“ a vše bylo korunováno oblíbeným pasováním letošních nováčků.

Romantický nádech pak kurzům dodaly večery u ohně, kdy pod odleskem hvězd noční oblohy zaznívaly dlouho do noci tóny kytary. Náplastí na bolavé tělo byla poslední den druhého kurzu relaxace v Aquaparku Beroun. Věřím, že i letos všichni odjížděli spokojení, plní zážitků a už se těší na další vodácký kurz příští rok, tentokrát na svižnější Otavě.


Takže vodáčtí kamarádi, příště opět Ahóóój! Těší se, Charlie

Další fotografie

Starší aktuality

Výsledky výběrového řízení Erasmus+ Evropská praxe pro profesní růst 27.6.2022

Olympijská "60" 2022 vyhodnocení 26.6.2022

Brigáda kolem školy 23.6.2022

Nový konkurz Erasmus+ 23.6.2022

Exkurze H1.A v Asterixu 22.6.2022

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy