Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Sportovně turistický kurz Jižní Čechy a Praha

Sportovně turistický kurz Jižní Čechy a Praha

31.10.2021

„Tento způsob babího léta zdá se mi poněkud šťastným!“, chtělo by se mi parafrázovat klasickou filmovou hlášku po absolvování sportovně turistického kurzu v termínu 18. – 23. října letošního roku.
Cesta autobusem do Vyššího Brodu utíkala rychle a zvesela. Nejdříve nezbytné seznamování s poklidem podzimu Jižních Čech a pak již nezadržitelná zážitková jízda v prosluněném období babího léta. Některé žákyně odvážně a neohroženě, jiné rozvážněji a s respektem, konzumovaly jednu sportovní „chuťovku“ za druhou. Zajímavý byl nejenom jedenáct kilometrů dlouhý sjezd na koloběžkách z vrcholu vyhlídkové Kletě, plavba na raftech po Vltavě přes čtyři divoké jezy Českého Krumlova nebo Stezka korunami stromů včetně sjezdu suchým tobogánem v Hluboké nad Vltavou, ale i program v královně českých měst - v Praze.
To je jenom malý nástin našich aktivit v průběhu celého týdne v rámci sportovně turistického kurzu čtvrtých ročníků Pedagogického lycea, Sociální činnosti a třetího ročníku Kadeřnic. Věřím, že všichni účastníci kurzu si „dobili baterky“ a plní elánu se vrhnou do další práce v průběhu zbytku školního roku.

Vedoucí STK, Mgr. Karel Koyš

Další fotografie

Starší aktuality

Taneční 28.10.2021

Poslední schůzka před odletem 27.10.2021

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.10.2021

Knihovna výjimečně otevřena i v pátek 21.10.2021

Pedagogická poema - školní kolo 14.10.2021

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy