Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Okresní kolo konverzační soutěže v anglickém jazyce

Okresní kolo konverzační soutěže v anglickém jazyce

15.2.2017

Ve čtvrtek 9. února proběhlo na orlovském gymnáziu okresní kolo konverzační soutěže v angličtině. Soutěž se skládala ze dvou částí. V první části si studenti museli poradit s poslechem, pracovali s textem a rovněž museli zvládnout lexikálně gramatické cvičení. Poté absolvovali konverzační část, kdy si jednotliví účastníci vybírali z předem stanovených témat, mezi něž byla zařazena témata jako Svět ve 21. století a globální problémy, Životní styl Čechů, Američanů a Evropanů, Národní stereotypy a mnoho dalších. Studenti se museli vypořádat nejen s obtížnými tématy, ale také prokázat schopnost reagovat na dotazy poroty, diskutovat a rychle formulovat své názory.

Naši školu reprezentovala vítězka školního kola Kristýna Vavříková z 2. ročníku pedagogického lycea a vedla si výborně. Skončila těsně za stupínky vítězů, na 4. místě, ale porazila spoustu studentů z gymnázií a ostatních středních škol okresu Karviná.

Starší aktuality

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

Na naší škole budou týden učit zahraniční studenti 20.2.2017

Žáky rozesmálo Divadélko pro školy 8.2.2017

Návštěva ze Slovinska 30.1.2017

Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách 30.1.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy