Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Žáci základních škol navštívili náš kadeřnický a kosmetický salón

Žáci základních škol navštívili náš kadeřnický a kosmetický salón

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

30.1.2017

Minulý týden zažil náš kadeřnický a kosmetický salón veliký nápor návštěvníků. Na odloučeném pracovišti školy, kde probíhá praktická výuka oboru kadeřník a kosmetické služby, se konala prezentace zmíněných oborů pro základní školy. Této akce se zúčastnili učitelé a žáci devátých tříd ZŠ Těrlicko, ZŠ Žákovská a v odpoledních hodinách individuálně žáci ZŠ Moravská.
Na akci se podíleli učitelé odborného výcviku a žáci K2.A, P2.A a K3.S. Ti nejprve seznámili jednotlivé třídy s prostorami odloučeného pracoviště, potom následovala ukázka některých soutěžních účesů a líčení a prezentace projektových prací na téma Pin-up a Sisi. Návštěvníci se také nechali učesat, ostříhat, nalíčit a upravit si nehty.
Prezentace měla velký úspěch a věříme, že se někteří chlapci a dívky, kteří se této akce zúčastnili, stanou žáky naší školy a především prezentovaných oborů.

Další fotografie

Starší aktuality

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

Návštěva ze Slovinska 30.1.2017

Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách 30.1.2017

MK SŠ ve veslování na trenažéru 24.1.2017

Předvánoční setkání v Polsku 17.1.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy