Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Výhra v soutěži Euroscola

Výhra v soutěži Euroscola

10.3.2016

Téma podzimního kola soutěže Euroscola znělo: Vytvořte fotografickou koláž zachycující dobročinnou akci, kterou jste uskutečnili v rámci třídy nebo školy. Byla to pro nás velká výzva, protože studujeme obor Sociální činnost a pomoc bližním je naším posláním. Často pomáháme při realizaci různých dobročinných akcí, ale samy jsme ještě samy žádnou neorganizovaly. A tak jsme se my, děvčata třetího ročníku sociální činnosti, rozhodly potěšit holčičku Klárku Čmielovou, které je devět let a od narození trpí mozkovou obrnou.

Napekly jsme dobroty, které jsme nabídly spolužákům a učitelům v rámci sportovního dne na hřišti naší školy. Za vybrané příspěvky jsme zakoupily kočárek, který usnadní Klárce pohyb po bytě. Klárčina maminka měla z naší akce velkou radost a osobně nás i se svou dcerkou ve škole navštívila a přinesla nám jako poděkování krásný dort.

Fotografickou koláž z naší akce jsme umístily podle pokynů pražské informační kanceláře Evropského parlamentu na facebook a uživatelé internetu naši akci vyhodnotili jako druhou nejlepší, což pro nás znamenalo výhru a cestu na mezinárodní setkání studentů do Evropského parlamentu ve Štrasburku.

Starší aktuality

Soutěž v SUDOKU 22.2.2016

Lyžařský výcvik 19.2.2016

Valentýnská laťka 2016 19.2.2016

Olympiáda v českém jazyce 16.2.2016

Kalibr Cup 2016 12.2.2016

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy