Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Lyžařský výcvik

Lyžařský výcvik

19.2.2016

Letošní zima sice připomíná spíše jaro, ale přesto se na vrcholcích hor nachází dost sněhu na to, abychom se mohli věnovat lyžování. Začátkem února se vypravili žáci prvních ročníků na tradiční lyžařský výcvikový kurz, který se konal v Jeseníkách.

Po příjezdu se všichni ubytovali na dvou chatách, Ztracence a Kamzíku, a zbytek dne trávili prozkoumáváním okolí, návštěvami kamarádů a hraním her. Už druhý den se ale ukázalo, kdo je zdatný lyžař, kdo je rád, že na lyžích aspoň stojí, a kdo se rozhodl brázdit svahy na snowboardu.

Každý den se všichni zlepšovali a někteří začátečníci si troufli i na větší svah. Nechyběla ani zábava v podobě lyžování v maskách a nakonec venkovní grilování steaků spojené s diskotékou.

I přes drobná onemocnění, únavu a občasné pády se lyžařský výcvik vydařil, o čemž svědčí fakt, že se mnohým vůbec nechtělo domů.

 

Video z lyžařského kurzu:

https://m.youtube.com/watch?v=kJV0dNXbZF8&feature=youtu.be

Další fotografie

Starší aktuality

Olympiáda v českém jazyce 16.2.2016

Kalibr Cup 2016 12.2.2016

Praktická výuka speciální pedagogiky 21.1.2016

Havířovská proměna 2016 13.1.2016

Návštěva z Finska 7.1.2016

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy