Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Kurz prodlužování řas

Kurz prodlužování řas

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

30.3.2016

Dne 10. 3. 2016 se žákyně druhých a třetích ročníků kosmetických služeb zúčastnily kurzu „Prodlužování řas“, který proběhl na odloučeném pracovišti. Dívky se tak seznámily s praktickou ukázkou prodlužování řas, naučily se, jak správně provést aplikaci řas, aby byla pro klientku bezpečná a komfortní, nebo jak provést doplnění a odstranění řas. Absolvováním tohoto kurzu studentky získaly certifikát, který je opravňuje po absolvování studia k provádění právě tohoto úkonu zákaznicím již v zaměstnání. Dívky tak obohacují své portfolio o velice žádané dovednosti, které dnes zákaznice velmi často vyhledávají. Již dříve se mnohé žákyně zúčastnily kurzu „Nehtová modeláž“ a v dalších kurzech se bude pokračovat.

Kurz prodlužování řas se na naší škole stane tradicí a i v budoucnu jej žákům oboru vzdělání kosmetické služby budeme nabízet.

Starší aktuality

Ohlédnutí za charitativními sbírkami 22.3.2016

Sněhuláci pro Afriku 22.3.2016

Naše žákyně opět úspěšné na celorepublikové soutěži 15.3.2016

Jaro 2016 je plné zahraničních projektů 14.3.2016

Naše škola na akci Sportovec roku 10.3.2016

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy