Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Lyžařské kurzy 1. ročníků ve Vysokých Tatrách

Lyžařské kurzy 1. ročníků ve Vysokých Tatrách

18.1.2024

Fotogalerie 2. turnus

Fotogalerie 1. turnus

Rok se sešel s rokem a opět jsme zahajovali se žáky prvních ročníků nový kalendářní rok na lyžařských kurzech ve Vysokých Tatrách.
Začátkem měsíce ledna brázdilo pod modrou oblohou dobře zasněžené tatranské svahy na Štrbském Plese a v Tatranské Lomnici s úsměvem celkem 94 žáků oborů pedagogické lyceum, sociální činnost, kosmetické služby i kadeřník.
Lyžařské radovánky nám zpestřila návštěva AquaCity v Popradu nebo několikanásobná jízda na sáňkách z Hrebienku do Starého Smokovce. Silný dojem v nás zanechala také návštěva tatranského ledového domu na Hrebienku, kde letos interiér ledového chrámu zdobí monumentální stavba z Londýna - Westminsterské opatství (Westminster Abbey).
I letos jsme měli výborné sněhové podmínky a počasí nám přálo, takže i přes únavu a občasné pády se lyžařské výcviky vydařily, o čemž svědčí fakt, že se mnohým vůbec nechtělo domů. Poděkování patří všem pedagogům, kteří se po oba dva týdny obětavě podíleli na výuce lyžařských dovedností našich žáků.

Za PK VZ a ZEM, Karel Koyš.

Další fotografie

Starší aktuality

Byli jsme na Louskáčkovi 15.1.2024

Modernizace učebny ICT 15.1.2024

Jsme nejlepší ekoškola! 11.1.2024

Zpíváme koledy v Polsku 10.1.2024

Školní ples 2024 5.1.2024

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy