Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Závěrečné odborné exkurze

Závěrečné odborné exkurze

28.6.2023

Konec školního roku přináší prostor pro realizaci závěrečných odborných exkurzí.
Žáci pedagogického lycea ze třídy L2.A pomyslně ukončili cyklus vzdělávání v předmětu zeměpis 26. června geografickou exkurzí do planetária VŠB - Technické univerzity Ostrava v Krásném Poli. V rámci programu absolvovali prohlídku interaktivních expozic Experimentária, moderovanou prohlídku aktuální noční oblohy se zaměřením na nejvýznamnější vesmírné objekty včetně letních souhvězdí a komponovaný pořad s názvem „Svět korálových útesů“ s důrazem na oceány, korálové útesy, ekosystémy a jejich ochranu.
Pro žáky pedagogického lycea ze třídy L3.B pak připravil kabinet TV na 27. června exkurzi v Centru diagnostiky lidského pohybu včetně prohlídky nového City Campusu Ostravské univerzity. Všichni účastníci se postupně seznámili v budově Univerzitního zázemí sportu a behaviorálního zdraví s vědeckými diagnostickými laboratořemi, jednotlivými sportovišti a perfektním zázemím pro studenty Katedry studií lidského pohybu Pedagogické fakulty Ostravské univerzity. Závěrečnou pomyslnou „třešničkou na dortu“ byla společná procházka včetně focení na střeše budovy sportu s výhledem na panorama Ostravy.

Další fotografie

Starší aktuality

Máme nově schválený projekt, budou nové stáže! 28.6.2023

Dětský den s copánky 27.6.2023

Tradiční návštěva vlásenkářské dílny 27.6.2023

Preventivní přednášky 27.6.2023

Zlaté české ručičky 26.6.2023

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy