Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Naši pedagogové získali ocenění

Naši pedagogové získali ocenění

20.4.2017

Moravskoslezský kraj uděluje jednou ročně ocenění vynikajícím pedagogům, a to za práci s dětmi, žáky či studenty nad rámec svých pracovních povinností. Pedagogové jsou oceňováni ve dvou kategoriích - Ocenění za dlouholetou tvůrčí pedagogickou činnost a Výrazná pedagogická osobnost roku.
V letošním roce byl oceněn i náš pedagog, pan Karel Koyš, který se dlouhá léta usilovně snaží přivést děti ke sportu. Sám organizuje městské poháry, trénuje žáky k přijímacím zkouškám, pořádá turistické kurzy a sportovní akce a také píše projekty podporující mezinárodní sportovní spolupráci.
Ve stejném čase převzali ocenění také nejlepší učitelé města Havířova. Zlatou plaketu Jana Amose Komenského převzala z rukou primátorky naše paní učitelka, Mgr. Marie Petrová, která se neúnavně věnuje žákům a doučuje matematiku nad rámec běžného vyučování, organizuje výlety, snaží se přivést žáky do přírody a angažuje se v mysliveckém spolku.
Blahopřejeme našim kolegům a děkujeme za jejich krásnou a náročnou práci!

Další fotografie

Starší aktuality

Beseda o životě hluchoslepých 18.4.2017

Úspěch žáků na konferenci SOČ 17.4.2017

Úspěch v soutěži Labyrintem ekonomie 10.4.2017

Soutěž „Tvoříme pro radost jiných“ 9.4.2017

Naše žákyně předvedly své dovednosti na akci "Den pro ženu a dítě" v Brně 7.4.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy