Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Úspěch v soutěži Labyrintem ekonomie

Úspěch v soutěži Labyrintem ekonomie

10.4.2017

Již po sedmnácté se na Hotelové škole a obchodní akademii v Havířově uskutečnila studentská konference „Labyrintem ekonomie“. Sešli se zde žáci středních škol z našeho regionu, aby představili své seminární práce z oboru ekonomie a marketingu. Naši školu zastupovalo 6 děvčat ze třídy L2.A, které si připravily tři práce. Denisa Kohutová a Miroslava Martynková zpracovaly téma Výrobek, který ovlivňuje naše životy. Zamýšlely se nad tím, jak změnila život některým lidem panenka Barbie.
Další práci na téma Domácí výrobky vytvořily Terezie Holková a Anna Čtvrtková. Třetí práce se zaměřila na ekonomickou pomoc osobám bez přístřeší. Katka Šmihulová a Nicola Trzaskaliková zjišťovaly možnosti, jak pomáhá těmto lidem stát, jak si mohou zlepšit svou ekonomickou situaci sami, jakou pomoc jim nabízejí humanitární organizace a jak jim můžeme usnadnit život my – běžní občané. Tato práce se umístila na druhé příčce. Děvčatům blahopřejeme!

Starší aktuality

Vítězství naší žákyně na celostátní soutěži v Praze 31.3.2017

Naše žákyně nás úspěšně reprezentovaly na brněnské Harmonii 31.3.2017

Naše žákyně ve finále Talentu 2017 24.3.2017

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy