Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > K-mode slavilo a nejen úspěch

K-mode slavilo a nejen úspěch

6.1.2016

Předvánoční čas bývá obvykle zaplněn nákupem dárků a přípravami na Štědrý den, ale na naší škole panoval shon jiného rázu. Ve čtvrtek 17. prosince se totiž konal další ročník úspěšné prezentační show K-mode. Tentokrát na téma "Slavíme". Slavit totiž rozhodně bylo co.

Město Havířov oslavuje 60. výroční svého založení a naše škola se těší z 55 leté existence. Celou show opět připravili naši žáci pod vedením učitelů a nechybělo také několik hostů. Na začátku se objevily tři sudičky, které předpověděly škole dlouholetý úspěch a uváděly jednotlivá vystoupení s připomínkou zajímavostí z historie naší školy. Následovala řada čísel, mezi nimiž se objevilo černé divadlo, stínohra, módní přehlídky, hudební vystoupení žáků, účesová tvorba, výtvarná tvorba, a celou show okořenili svým výstupem tanečníci z mateřské školy Mateřinka, zpěvák skupiny Nebe Petr Harazin a přehlídka agentury Fa Fashionable pod taktovkou našeho absolventa Luďka Šmehlíka. Nechyběla ani závěrečná píseň, kterou si společně zanotovali všichni účinkující.

Video K-MODE 2015 je ke shlédnutí na "školní televizi" - ikona v pravém horním rohu webových stránek.

Další fotografie

Starší aktuality

Návštěva z Finska 7.1.2016

Havířovská proměna 2016 3.1.2016

Divadelní představení v angličtině 22.12.2015

Mikulášská besídka v dětském domově 7.12.2015

Přípravná návštěva Portugalska 4.12.2015

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy