Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Nové hřiště otevřeno sportovním dnem

Nové hřiště otevřeno sportovním dnem

17.9.2014

Nové školní hřiště je konečně otevřeno! Moderní sportovní areál úspěšně prošel zatěžkávací zkouškou, protože ho jako první využili hned studenti celé školy najednou. V úterý 16. září se konal sportovní den pro žáky naší školy a pozvány byly také děti sousední Základní školy Kpt. Jasioka a Mateřské školy U Topolů, pro které si žáci připravili hudebně-dramatický program.

Vybrané týmy jednotlivých tříd se spolu utkaly v pěti disciplínách, z nichž pak bylo vytvořeno vítězné družstvo. To nás dále reprezentovalo v zápolení se studenty z partnerských škol. Slavnostního otevření se totiž zúčastnili také zástupci polského Zespóła Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Rydułtowach, slovenské Stredné odborné školy podnikania, Žilina a Spojené školy, Rosinská cesta č. 4 Žilina. O kulturní program se svým roztomilým vystoupením postarala děvčátka z Mateřské školy Mateřinka z Havířova -Šumbarku pod vedením naší absolventky Žanety Gabrišové.

Samotného přestřižení pásky se pak ujala náměstkyně hejtmana Moravskoslezského kraje,  Mgr. Věra Palková. Na zahradu školy byl umístěn Strom přátelství, který společnými silami zasadili ředitelé jednotlivých škol a také vedoucí odboru Školství, mládeže a sportu MS kraje, PaedDr. Libor Lenčo.

Ačkoli začátek akce provázely mráčky a řídká mlha, nakonec se slunce ukázalo a vytvořilo skvělé podmínky pro sportování i společné fotografování.

 

 

Další fotografie

Starší aktuality

Slavnostní otevření školního hřiště 14.9.2014

Portugalsko - 2. kolo 17.8.2014

Společně k prameni Vltavy 3.7.2014

Portugalsko - výsledky testu 27.6.2014

Charitativní sportovní dopoledne 23.6.2014

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy