Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Slavnostní otevření školního hřiště

Slavnostní otevření školního hřiště

14.9.2014

Naše škola je již celá oděná do nového kabátku. Po rekonstrukci interiéru a opláštění přišlo na řadu i vytoužené hřiště. Moderní sportoviště, které umožní našim žákům zkoušet své síly jak v atletice, tak v týmových sportech, bude slavnostně otevřeno dokonce s mezinárodní účastí. V úterý 16. září proběhne sportovní den, kterým se oficiálně zahájí provoz nového areálu. A na jaký program se můžeme těšit?

Hned ráno se mezi sebou utkají týmy jednotlivých tříd v pěti disciplínách:

- volejbalové hrátky

- basketbalové hrátky

- veslování na trenažéru

- skok z místa do písku

- sprint na koloběžce.

Z jednotlivých vítězů bude utvořen "dream team", který nás bude reprezentovat v mezinárodním utkání. Přijedou nás totiž navštívit studenti z partnerských škol, a sice z polského města Rydultowy a slovenské Žiliny a sportovat s námi budou i žáci vedlejší základní školy. V našem divadélku je pak připraven i program pro děti ze sousední mateřinky.

Ostatní žáci budou jistě skvělým publikem, ale nebudou jen hlasitě fandit, vedle hlavních disciplín pro vybrané týmy totiž vzniknou další sportovní aktivity pro všechny diváky, ve kterých mohou sami za sebe soutěžit.

Pak už bude nové hřiště za přítomnosti představitelů Moravskoslezského kraje a krajského úřadu oficiálně pokřtěno a společně s našimi hosty z Polska a Slovenska zasadíme na školní zahradě Strom přátelství.

Starší aktuality

Portugalsko - 2. kolo 17.8.2014

Společně k prameni Vltavy 3.7.2014

Portugalsko - výsledky testu 27.6.2014

Charitativní sportovní dopoledne 23.6.2014

Plakát K-mode 2014 23.6.2014

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy