Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách

Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách

21.1.2019

Již tradičně se začátkem ledna vypravilo 95 našich žáků prvních ročníků na lyžařský výcvikový kurz do slovenských Vysokých Tater. Ubytovaní jsme byli od neděle 6. ledna do soboty 12. ledna v Tatranské Lesné. Domovem se nám na celý týden staly penziony Erika a Karpatia.
V průběhu kurzu jsme na lyžích a snowboardech prověřili všechny lyžařské svahy Tatranské Lomnice a Štrbského Plesa, relaxovali v akvaparku TATRALANDIA v Liptovském Mikuláši, navštívili Tatranský ledový chrám a ledové sochy na Hrebienku ve Starém Smokovci.
Sněhové podmínky výborné, počasí nám přálo, takže i přes únavu a občasné pády se lyžařský výcvik vydařil, o čemž svědčí fakt, že se mnohým vůbec nechtělo domů. Už teď se těšíme na lyžařský kurz v příštím roce. Poděkování patří všem pedagogům, kteří se celý týden obětavě podíleli na výuce lyžařských dovedností našich žáků.
Za PK VZ a ZEM, Karel Koyš.

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Vánoční jarmark 17.1.2019

Pojďte si zaPLESat! 14.1.2019

Wisła - bowlingový turnaj projektu Visegrad 14.1.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy