Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Exkurze Huyndai Nošovice

Exkurze Huyndai Nošovice

5.12.2018

Dne 4. 12. 2018 se naši žáci oboru Prodavač – motorová vozidla zúčastnili exkurze ve výrobním závodě Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o. Nošovice.
Už při vstupu do administrativní budovy jsme byli mile překvapeni krásným prostředím a příjemným a profesionálním přístupem personálu. Exkurze začala prezentačním filmem společnosti. Zdá se až neskutečné, že od položení základního kamene po vyrobení prvního automobilu uběhlo jen 18 měsíců.
Poté nám byla zapůjčena bezpečnostní vesta, brýle a sluchátka s odborným výkladem. Následovala prohlídka výrobních hal v návštěvnických vláčcích, projeli jsme halu lisovny, svařovny, halu finální montáže, halu převodovek. Exkurze končila opět v administrativní budově, kde nám průvodkyně zodpovídala naše dotazy. Nejvíce nás zaujalo, kolik robotů pracuje na výrobě auta a jaká je to úspora práce.
Poznatky z exkurze využijeme při teoretické i praktické výuce.

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Proměna 2018 3.12.2018

Výstava "Středoškolák, vysokoškolák" 30.11.2018

Umění žít spolu aneb jak jsme vyrazili do Prahy 25.11.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy