Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Umění žít spolu aneb jak jsme vyrazili do Prahy

Umění žít spolu aneb jak jsme vyrazili do Prahy

25.11.2018

Projekt: Erasmus+ KA229 Chráníme si Evropu

Ve dnech 23. - 25. 11. 2018 se v Praze konala konference Umění žít spolu, kterou pořádal Eurodesk & Erasmus+. Projekt byl letos zaměřen na téma KULTURNÍ DĚDICTVÍ, jehož se zúčastnili studenti středních škol různých oborů z celé České republiky. Žáci naší školy tam tudíž nesměli chybět, a tak jsme se přihlásili. Štěstí se na některé z nás nakonec usmálo a my mohli vyrazit.

Díky bohatému programu se mohli mladí lidé celý víkend seznamovat se zajímavými hosty a pronikat do různých forem dědictví, které naše generace převzala. Zároveň jsme si začali uvědomovat, jak sami můžeme dědictví, které jednou budeme předávat dál, ovlivnit.

Sobotní den začal panelovou diskuzí, v odpoledním programu následovaly zajímavé workshopy a až do pozdních večerních hodin jsme se mohli seznamovat s živými knihami, které nám vyprávěly své příběhy.

Nedělní program se nesl ve velmi hravém duchu - díky komiksovému programu si mohli všichni vyzkoušet, jak komiksové příběhy vznikají a jak se zachycují. Konference byla zakončena obědem a my, plní zážitků a dojmů, se pak vydali na cestu domů.

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Konverzační soutěž v angličtině 22.11.2018

Školní kolo Kalibr Cup - Moulin Rouge 20.11.2018

Na Poemě již podeváté 19.11.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy