Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Úspěchy v Havířovské lize SŠ

Úspěchy v Havířovské lize SŠ

11.11.2018

Dlouholetou tradici má v našem městě podpora středoškolského sportu v rámci soutěží Havířovské ligy základních a středních škol. V Havířovské lize si žáci škol města Havířova poměřují své dovednosti na poli sportovním.
Naše škola se dlouhodobě aktivně do Havířovské ligy zapojuje nejen účastí našich žáků v jednotlivých soutěžích, ale taky pořádáním sportovních klání pro žáky všech havířovských středních škol. Letos již tradičně pořádá naše škola Městské kolo ve futsalu dívek, které proběhne v prostorách Městské sportovní haly Slávie ve středu 14. listopadu 2018, Městské kolo ve volejbale dívek opět v Městské sportovní hale Slávie 28. listopadu 2018 a konečně Městské kolo ve veslování na trenažéru chlapců i dívek, kdy žáky všech havířovských škol přivítáme v prostorách tělocvičny naší školy 29. ledna 2019.
Přesto, že „Máme pestrý život“ a zdaleka nestíháme účast na všech soutěžích, daří se našim žákům pravidelně obsazovat v celkovém hodnocení Havířovské ligy medailová umístění. V loňském roce dosáhly naše dívky celkově v rámci všech havířovských škol na stříbrné medaile a letos na medaile bronzové.
I Havířovskou ligu SŠ pro školní rok 2018-2019 zahájily naše žákyně na vlně úspěchů.
V Městském kole ve stolním tenisu dívčích týmů v herně stolního tenisu v Havířově-Šumbarku získaly naše žákyně stříbrné medaile. Na úspěchu dívčího týmu naší školy měly hlavní podíl žákyně Slezáková Stanislava a Bernatíková Anežka.
Druhou letošní účastí našich žákyň v Havířovské lize SŠ bylo Městské kolo ve florbalu dívek v Městské sportovní hale Slávie. Tým našich děvčat letos opět porazil všechny soupeřky, získal zlaté medaile a jako nejlepší tým Havířova postoupil do okresního finále. Vítězný tým naší školy tvořily hráčky: Čtvrtková Natálie, Borská Terezie, Škorpíková Patricie, Kováčová Nikola, Pavelková Aneta, Pešková Eliška, Wachtarczyková Leona, Šimůnková Radka, Toráčová Rozálie, Válková Simona a Šimšová Vendula.
Chtěl bych touto cestou moc poděkovat výše uvedeným žákyním za úspěšnou reprezentaci školy na sportovním poli.
Za kabinet TV Karel Koyš

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Sbírka potravinové pomoci 5.11.2018

Veletrh středních škol Ostrava 5.11.2018

Projektový ADRENALIN na Orientce - projekt INTERREG 2018 5.11.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy