Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Na jaře u nás budou vykonávat praxi španělští a slovinští studenti

Na jaře u nás budou vykonávat praxi španělští a slovinští studenti

14.9.2018

Už se stává téměř pravidlem, že se každý rok u nás účastní stáže zahraniční studenti. Ani letošní rok nebude výjimkou, ovšem tentokrát očekáváme příjezd hned tří skupin studentů z různých škol.

V březnu stráví 2 žákyně oboru kosmetička ze slovinské Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana a 4 žákyně oboru kadeřník ze Srednja frizerska šola Ljubljana měsíc v Havířově a budou vykonávat praxi jak v salonu naší školy, tak také ve firmách, s nimiž škola spolupracuje.

V následujícím měsíci přijedou 4 žáci ze španělské Institutos de Educación Secundaria - I.E.S. Nº 1 Gijón, kteří zde rovněž stráví měsíc a budou působit na našem odloučeném pracovišti a rovněž ve firmách.

S "frizerskou" školou spolupracujeme již druhým rokem, také loni strávily jejich kadeřnice měsíc v Havířově. Další partneři s touto školou spolupracují již dlouhodobě a naši školu kontaktovali sami na základě doporučení "frizerské" školy.

Doufáme, že i naši žáci budou mít možnost v příštích letech navštívit Slovinskou Ljubljanu a španělský Gijón a získávat zkušenosti v prostředí našich partnerských škol.

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

ŘEDITELSKÉ VOLNO 28.3.2019

Letos žáky čekají výjezdy v rámci tří mezinárodních projektů 13.9.2018

Výlet do Prahy 29.6.2018

PŘIJÍMÁME PŘIHLÁŠKY NA VOLNÁ MÍSTA PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 25.6.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy