Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Vítězství na prestižní soutěži v Praze

Vítězství na prestižní soutěži v Praze

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

18.3.2018

O víkendu se v Praze konal mezinárodní veletr World of Beauty and Spa. Během tří dnů se veřejnosti představila řada vystavovatelů ze světa kosmetiky, lázeňství a módy. Součástí veletrhu jsou také soutěže pro kadeřníky a kosmetičky, a to jak na profesionální úrovni, tak také pro žáky středních škol.
Soutěže v make-upu na téma "Mystic gothic" se zúčastnila naše žákyně Petra Machová, která obhajovala loňské prvenství a letošní vítězství v Kalibr Cupu. Petře se podařilo s modelkou Anetou Gonzalezovou ve velké konkurenci uspět, a navázat tak na sérii svých vítězství. Zaslouženě získala nejvíce bodů a vyšplhala se na první příčku.
Příjemným překvapením byl fakt, že v soutěži profesionálů zvítězila naše absolventka, Klára Slívová, s modelem na téma "Lost in wave". Klára vytvořila tým s kadeřnicí Markétou Chválkovou a svou modelku Anežku Obodovou představily ve velmi originální kreaci. Zatímco konkurence zvolila tradiční, spíše "uhlazené" modely, dámy se rozhodly rozbít klasické pojetí krásy a prezentovat svěží, kreativní styl.

Další fotografie

Starší aktuality

Úspěch našich žáků na Harmonii 2018 16.3.2018

Úspěch naší studentky v okresním kole Konverzační soutěže v anglickém jazyce 12.3.2018

Spellingová soutěž 12.3.2018

Puškinův památník 1.3.2018

Liga mladých kreativců 20.2.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy