Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Naši kadeřníci se zapojí do polské soutěže

Naši kadeřníci se zapojí do polské soutěže

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

16.1.2018

V pondělí 19. února proběhne v prostorách naší školy soutěž kadeřníků, která vítězům přinese netradiční postup. Vítězové se totiž zúčastní finále kadeřnické soutěže v Polsku, která se koná v dubnu a těší se velkému zájmu veřejnosti i médií.

Do soutěže odborných dovedností "Liga mladých kreativců", postupují vítězové školních kol z Polska a letos také naši žáci. Tématem letošního ročníku je "Morana." 
Porota, kterou vedle českých odborníků bude tvořit také zástupce z Polska, bude hodnotit techniku provedení, celkový dojem, nápad, líčení i výslednou stylizaci. Na vítěze finálového kola čeká řada profesionálních přípravků a také finanční odměna. Více informací o organizaci celé akce můžete nalézt na www.koloryzacje.com.

Účast naší školy v této soutěži je součástí školního evropského plánu rozvoje, jehož cílem je vnést do teoretické i praktické výuky evropský rozměr a seznámit žáky s nejnovějšími trendy v jejich oboru.

Starší aktuality

Naše žákyně byla oceněna hejtmanem Moravskoslezského kraje 19.2.2018

Konference "Umění žít spolu" 12.1.2018

Dobročinný vánoční jarmark 5.1.2018

Sbírka pro děti z centra Čtyřlístek 5.1.2018

Fotbalistky naší školy vítězí na všech frontách 17.12.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy