Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Přípravná návštěva Portugalska

Přípravná návštěva Portugalska

4.12.2015

Projekt: Erasmus+ KA1 - stáž v Portugalsku 2016

Poslední týden v listopadu proběhla přípravná návštěva k projektu Erasmus plus v portugalském městě Braga, kde žáci pedagogického lycea a sociální činnosti budou v dubnu příštího roku vykonávat svou odbornou praxi. Ředitel školy společně s vyučující anglického jazyka, která se podílí na tvorbě projektu, se setkali se zástupci společnosti Bragamob, jež našim studentům zajistí praxi, ubytování, stravování a kulturní zázemí během stáže. V rámci přípravného setkání navštívili základní školu a mateřské školy, v nichž budou konat svou praxi žáci pedagogického lycea, a také domov pro seniory, jenž se stane pracovištěm pro žáky sociální činnosti.

Mimo jiné bylo dohodnuto, že společnost Bragamob připraví pro žáky bohatý program k vyplnění jejich volného času. Rozhodně navštíví místní okolí a katedrály Bom Jesús a Sameiro s úchvatným výhledem na město a okolí, přístavní město Porto, hlavní město Lisabon a snad dojde i na pláže Atlantského oceánu!

Z přípravné návštěvy si účastníci odnesli jen pozitivní dojmy, zázemí, které je připraveno pro žáky, splňuje všechna očekávání a rozhodně je se na co těšit!

Další fotografie

Starší aktuality

Soutěž v anglickém jazyce 1.12.2015

Kongres středních škol 27.11.2015

Spellingová soutěž 16.11.2015

Exkurze do Poslanecké sněmovny 9.11.2015

Máme nejlepší volejbalistky v Havířově 9.11.2015

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy