Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Informace v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu

Informace v souvislosti s vyhlášením nouzového stavu

13.3.2020

INFORMACE PRO MATURANTY

Sledujte webové stánky MŠMT ČR, CERMATU a školy. Prozatím není termín maturit posunut - všechny termíny jsou tedy platné, včetně termínu pro odevzdání seznamu literárních děl (31.3.) - emailem vyučujícímu českého jazyka.


INFORMACE PRO UCHAZEČE O STUDIUM A JEJICH ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

Děkujeme Vám za odevzdání přihlášek ke studiu. Sledujte webové stánky MŠMT ČR, CERMATU a školy. Prozatím není termín jednotných přijímacích zkoušek posunut - všechny termíny jsou tedy platné. Pokyny k přijímacímu řízení a pozvánky k přijímacím zkouškám obdržíte poštou.


INFORMACE PRO ŽÁKY A JEJICH ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

Vzhledem ke skutečnosti, že vyhlášením "nouzového stavu" se zákaz přítomnosti žáků ve školách upřesnil na 30 dní, rozhodl jsem o distančním vzdělávání od 23.3. 2020. Učitelé nyní připravují podklady a vybírají učivo k samostudiu přes systém BAKALÁŘ. Do 23.3. si opakujte probrané učivo.


Dále vás chci informovat, že došlo k úpravě plánu práce - posunu klasifikačních konferencí, třídních schůzek a zrušení popř. přesunu akcí, které jsme měli do konce školního roku pořádat (MISS Reneta, setkání s bývalými zaměstnanci školy, mobilita ERASMUS+ ve Slovinsku, literárně historická exkurze v Itálii, vodácký kurz na Sázavě a školní výlety), tak abychom mohli řádně uzavřít školní rok a splnit školní vzdělávací programy pro jednotlivé obory vzdělání.

Dlouhodobá mobilita ERASMUS+ v Portugalsku prozatím zůstává v plánu práce beze změny. Pokud se epidemiologická situace nezmění bude přesunuta do školního roku 2020/2021.

3. ročník pedagogického lycea- termín odevzdání ročníkových prací (do 30.4.) se nemění - pracujte na nich v rámci samostudia a v termínu je odešlete elektronicky (emailem) paní zástupkyni Mgr. Vápeníkové. Vytištěny budou dodatečně.

Přeji Vám i Vašim blízkým hodně zdraví
Mgr. Petr Szymeczek, ředitel

Starší aktuality

Zahraniční stáž pro kosmetičky a kadeřníky - Španělsko 14.9.2020

Konkurz na dlouhodobou stáž do Portugalska 14.9.2020

Mimořádné opatření - docházka žáků do školy 10.3.2020

Stáž Slovinsko - posunutí termínu 9.3.2020

Krátkodobá mobilita se žáky v Polsku 6.3.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy