Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Ples 2020

Ples 2020

2.3.2020

A je to tady zase! Dlouhé týdny jsme chystali, sháněli, domlouvali, připravovali... Prostě jsme se snažili, aby bylo všechno "tip ťop". Konečně nadešel den "D" a my mohli pokračovat v obnovené tradici a zorganizovat 2. ročník Společenského plesu Střední školy, Havířov - Prostřední Suchá.
Co vše jsme si mohli užít?

Tak samozřejmě milou, veselou, někdy i rozjuchanou společnost, fotokoutek s vtipnými cedulkami, bohatou tombolu a doprovodný program. O ten se postarala jako loni skupina Gaspary. Ke každému plesu patří také taneční vystoupení, se kterým nám pomohly žákyně naší školy - vystoupení Kankán - a taneční skupina Jany Hollé Externo - se dvěma tanečními čísly - Charleston a Evoluce tance.

Večerem nás vtipně provázela sehraná dvojka Kristýna Matoušková a Ondra Heczko.

Všichni hosté si celý večer krásně užili. Děkujeme organizátorům i jejich pomocníkům. Speciální poděkování patří také děvčatům ze tříd L4.A a L4.B, které se postaraly o výborné drobné občerstvení na stoly.

Doufáme, že naše "plesová tradice" jen tak neskončí. Je to obrovská výzva pro mladší ročníky, které z toho snad vytvoří každoroční tradici!

DALŠÍ FOTKY: Fotogalerie PLES 2020

 

Další fotografie

Starší aktuality

Zahraniční stáž pro kosmetičky a kadeřníky - Španělsko 14.9.2020

Konkurz na dlouhodobou stáž do Portugalska 14.9.2020

Konverzační soutěž v anglickém jazyce 1.3.2020

Zpříjemnění školních povinností po jarních prázdninách 26.2.2020

Organizační schůzka projektu ERASMUS+ KA229 v Cieszyně (Polsko) 26.2.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy