Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách

Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách

22.1.2020

Rok se sešel s rokem a opět jsme zahajovali se žáky prvních ročníků nový kalendářní rok na lyžařském kurzu ve Vysokých Tatrách.
V průběhu prvních dvou týdnů letošního roku brázdilo pod modrou oblohou dobře zasněžené tatranské svahy na Štrbském Plese a v Tatranské Lomnici s úsměvem a bez úrazu celkem 117 žáků oborů Pedagogické lyceum, Sociální činnost, Kosmetické služby a Kadeřník.
Lyžařské radovánky nám zpestřila polodenní návštěva AquaCity v Popradu, jízda na sáňkách z Hrebienku do Stareho Smokovce, prohlídka Tatranského ledového domu včetně ledové katedrály Notre-Dame a v neposlední řadě i návštěva města Popradu. Protože i letos jsme měli výborné sněhové podmínky a počasí nám přálo, takže i přes únavu a občasné pády se lyžařský výcvik vydařil, o čemž svědčí fakt, že se mnohým vůbec nechtělo domů.
Už teď se těšíme na lyžařský kurz v příštím roce. Poděkování patří všem pedagogům, kteří se po oba dva týdny obětavě podíleli na výuce lyžařských dovedností našich žáků.

Vzhledem k tomu, že proběhly 2 turnusy, máme také 2 samostatné fotogalerie. Odkazy níže:

Fotogalerie 1. turnus
Fotogalerie 2. turnus
Za PK VZ a ZEM, Karel Koyš.

Další fotografie

Starší aktuality

Zahraniční stáž pro kosmetičky a kadeřníky - Španělsko 14.9.2020

Slovinky u nás - 4týdenní stáž 15.1.2020

Den otevřených dveří podruhé 12.1.2020

Novoroční zpívání v Polsku 10.1.2020

K-mode 2019 2.1.2020

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy