Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Úspěch v Havířovské lize středních škol

Úspěch v Havířovské lize středních škol

27.6.2019

Jako každoročně i v průběhu celého školního roku 2018/2019 se žáci naší školy aktivně účastnili Havířovské ligy SŠ ve sportovních soutěžích. Již tradičně dosáhli reprezentantky naší školy několika pěkných výsledků.
Naše dívky obsadily 1. místo v městském kole ve florbalu a šplhu, dále obsadily 2. místo v městském kole ve futsalu, volejbale, stolním tenise a veslování na trenažéru a 3. místo v městském kole v silovém víceboji a orientačním běhu.
Takže v konečném hodnocení celoroční Havířovské ligy naše škola v kategorii dívek obsadila mezi všemi středními školami 3. místo a obhájila loňský bronzový stupínek. Předání ocenění vedením Magistrátu města Havířova úspěšným školám v letošní Havířovské lize proběhlo v prostorách Městské sportovní haly Slávie 26. června 2019.
Chtěl bych touto cestou moc poděkovat sportovním reprezentantkám naší školy a jejich učitelům tělesné výchovy, kteří je na soutěže připravují a pomáhají šířit dobré jméno školy.
Za PK VZ a ZEM, Mgr. Karel Koyš

Další fotografie

Starší aktuality

Vodácký kurz na Hronu 27.6.2019

Interreg červen 19.6.2019

Literárně - historická exkurze Itálie 18.6.2019

Beseda žáků s hluchoslepým člověkem 17.6.2019

Zdolávání řek včera a dnes – projekt Visegrád 12.6.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy