Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Vodácký kurz na Hronu

Vodácký kurz na Hronu

27.6.2019

Slunečný konec školního roku nás tradičně láká k pohodě u vody.
Opět jsme neodolali a vydali se vstříc romantickému dobrodružství na vodáckém kurzu. Letos se vypravila naše skupina vodáků do peřejí slovenské řeky Hron. Měli jsme možnost naučit se "číst vodu", splout si několik jezů, bezpočet peřejí a hlavně si užít spoustu legrace, jak při plavbě, tak i na tábořištích.
Ale náš vodácký kurz neměl jenom sportovní zaměření, nováčci museli tradičně uvařit „Nováčkovský guláš“, mazáci jim oplátkou připravili „Mazáckou vaječinu“ a vše bylo korunováno oblíbeným pasováním letošních nováčků. Romantickou linku pak kurzu dodaly večery u ohně, kdy pod odleskem hvězd noční oblohy zaznívaly dlouho do noci tóny kytary. Náplastí na bolavé tělo byla poslední den relaxace v termálních lázních Turčianské Teplice. Věřím, že i letos všichni odjížděli spokojení, plní zážitků a už se těší na další vodácký kurz příští rok, tentokrát na Sázavě.
Takže vodáčtí kamarádi, příště opět Ahóóój! Těší se, Charlie.

Další fotografie

Starší aktuality

Interreg červen 19.6.2019

Literárně - historická exkurze Itálie 18.6.2019

Beseda žáků s hluchoslepým člověkem 17.6.2019

Zdolávání řek včera a dnes – projekt Visegrád 12.6.2019

Výběrové řízení na stáž v Portugalsku 31.5.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy