Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Majáles - máme krále a královnu!

Majáles - máme krále a královnu!

3.5.2019

V úterý 30. dubna proběhl v odpoledních hodinách 1. havířovský majáles. Hlavním organizátorem tohoto ročníku byli žáci "dolního gymplu", ale s celkovou organizací pomáhali také ostatní havířovské střední školy.
Každá škola vybrala 2 zástupce ze svých řad - kandidáty na krále a královnu. I my jsme samozřejmě nechtěli být pozadu, a tak jsme si zvolili Žanet Raškovou z L2.A a Ondru Heczka z L3.A. Ti se spolužáky natočili kratičké video a pak jsme s napětím čekali. Hlasování probíhalo přes internet, takže do poslední chvíle vůbec nebylo jasné, která ze středoškolských "královských dvojic" je na tom lépe a která hůře.
V den majálesu nastalo vyhlašování a my se konečně dozvěděli, že králem a královnou 1. havířovského majálesu se stává pár právě z naší školy - Žanet a Ondra! Máme velkou radost!
Po vyhlášení krále a královny probíhal na náměstí program, který byl pak ve večerních hodinách završen majálesovou "afterparty".
Uvidíme, zda se pořádání havířovských majálesů středními školami stane tradicí.

Každopádně z 1. majálesu jsme si odnesli krom příjemných zážitků hlavně 1. místo krále a královny. Královskému páru Žanet a Ondrovi gratulujeme!

Další fotografie

Starší aktuality

TŘÍDNÍ SCHŮZKY BUDOUCÍCH 1. ROČNÍKŮ 28.5.2019

Poslední zvonění 1.5.2019

!!! Majáles !!! 24.4.2019

Interreg - workshop "Základy estetické úpravy ženy" 24.4.2019

Slovinky - aktivity ve volném čase 18.4.2019

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy