Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Kadeřnický a kosmetický salón

Kadeřnický a kosmetický salón

Speciální procedury | Přístroje | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt


Vítáme Vás na stránkách kadeřnického a kosmetického salónu při Střední škole, Havířov-Prostřední Suchá, př. org., ve kterém probíhá odborný výcvik studentů kadeřnictví a kosmetických služeb.

Navštivte nás!

Salón je moderně vybaven a studenti jsou připraveni pod dohledem zkušených pedagogů splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Celé studio je rozděleno do několika částí, ve kterých probíhají jednotlivé procedury.

V první místnosti se nachází pánské kadeřnictví, dále dámské kadeřnictví a v dalších místnostech můžete využít širokou nabídku kosmetických služeb.

Jaké procedury provádíme?

Oba salóny, kadeřnický i kosmetický, disponují moderním přístrojovým vybavením a pracují s kvalitní značkovou pleťovou a vlasovou kosmetikou. V kadeřnictví jsou aplikovány výrobky firmy Bes, Echos Line - Primavera Andorrana a produkty dodavatelské firmy Kamak. V kosmetice využívají například přípravků firmy Ryor, Balea, Botaniko, Salvus nebo dekorativní kosmetiku značky Ruby Rose a Inglot. Novinkou v péči o pleť jsou Alginátové masky – obsahují mořské řasy, vypínají pokožku, vyživují, regenerují a mají okamžitý viditelný efekt.

Tyto firmy našim vyučujícím i žákům poskytují odborné semináře, v kterých jsou školeni, jak správně pracovat s jejich přípravky a novinkami na trhu. Přehled jednotlivých služeb a procedur najdete v kolonce CENÍKY.


Speciální nabídka

Kromě standardních služeb můžete využít také speciální nabídku. V kadeřnickém salónu provádíme ošetření brazilským keratinem, který dodá vlasům hebkost, lesk, sílu a vytvoří hladkou rovnou strukturu pramenů. O způsobu aplikace a jeho účincích si můžete přečíst v kolonce speciální procedury.

V kosmetickém salónu provádíme oblíbené omlazení pleti galvanickou žehličkou. Při pravidelném ošetřování získá Vaše pleť pružnost, kontury obličeje se rozjasní a procesy stárnutí zpomalí.

Výjimečných výsledků lze dosáhnout také použitím laseru a hydromasážního gelu, který jeho účinky násobí.

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy