Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Liga mladých kreativců

Liga mladých kreativců

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

20.2.2018

V pondělí 19. února ožily chodby naší školy netradičním vybavením i aktivitami. V nejvyšším patře probíhala soutěž kadeřníků, která vítěze vyšle do finále kadeřnické soutěže v Polsku, která se koná v dubnu a těší se velkému zájmu veřejnosti i médií.
Do soutěže odborných dovedností "Liga mladých kreativců", postupují vítězové školních kol z Polska a letos také naši žáci. Tématem letošního ročníku byla "Morana".
Porotci hodnotili techniku provedení, celkový dojem, nápad, líčení i výslednou stylizaci. Naše kadeřnice své modelky také náležitě ustrojily a tematicky nalíčily. Modelky se pak prošly po červeném koberci za doprovodu aplausu z řad diváků. Každá kadeřnice svůj model uvedla několika větami, v nichž vyjádřila, co ji k vytvoření účesu inspirovalo a jaké materiály a produkty pro výsledný účes použila. Nutno podotknout, že děvčata projevila velkou kreativitu. Účesy modelek byly ozdobeny třpytivými spreji, kamínky, květy i slámou či větvičkami.
 
Postup do finále v polském městě Świętochłowice: 
Gabriela Kobielusz z K2.A - s modelkou Andreou Ostruszkovou z K2.A
Izabela Bobková z K3.B - s modelkou Darinou Klímovou z K1.A

5. března proběhne v polském městě Źory mimořádné kolo pro tzv. divoké karty, tedy účastníky, kteří v regionálních kolech skončili na 3. místě. Z nich pak bude vybrán jeden postupující do finále. Naši školu bude v tomto mimořádném kole reprezentovat Tereza Chocenská z K3.B - s modelkou Simonou Sýkorovou z K3.B

Finále ve Świentochovicích se uskuteční 16. dubna 2018. 
 

https://polar.cz/zpravy/karvinsko/havirov/11000011759/studentky-kadernice-soutezily-v-kreativite

Další fotografie

Starší aktuality

Naše žákyně byla oceněna hejtmanem Moravskoslezského kraje 19.2.2018

MK SŠ ve veslování na trenažéru 2018 19.2.2018

8. ročník Valentýnské laťky 19.2.2018

Lyžařský kurz ve Vysokých Tatrách 19.2.2018

Školní kolo soutěže Prodavač 2018 13.2.2018

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy