Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Naše žákyně byla oceněna hejtmanem Moravskoslezského kraje

Naše žákyně byla oceněna hejtmanem Moravskoslezského kraje

19.2.2018

Každý rok oceňuje hejtman Moravskoslezského kraje nejlepší žáky. V roce 2017 se mezi nimi ocitla také Anna-Marie Slobodová, žákyně 4. ročníku pedagogického lycea. Od počátku studia nás úspěšně reprezentuje na nejrůznějších soutěžích, aktivně se účastní školních akcí a projektů. Ve svém volném čase se věnuje řadě uměleckých činností - hře na violoncello, klavír, zobcovou flétnu, příčnou flétnu, sólovému zpěvu, chrámovému zpěvu, je externím členem souboru Těšínského divadla, pracuje jako průvodkyně v kostele v Českém Těšíně, vede v pozici režiséra divadélko malých dětí, s nímž pravidelně vystupuje v domově pro seniory. Kromě studia pedagogického oboru navštěvuje také kurz vedení dětí a mládeže. Jejími dalšími koníčky jsou tvorba amatérských videí a tanečních choreografií. Anna-Marie je také dobrovolníkem Maltézské pomoci a pravidelně připravuje kulturní programy pro zmíněný domov pro seniory.
Už třikrát reprezentovala školu na celostátní přehlídce Pedagogická poema. Postoupila také do krajského kola recitační soutěže Wolkerův Prostějov, do okresního kola olympiády v českém jazyce, do finále pěvecké soutěže Havířovský talent, do finále festivalu studentských filmů a z prvního místa také postoupila do celostátního kola Středoškolské odborné činnosti se svou prací na téma Divadelní režie.
Anna-Marie je vynikající studentkou a právem si zasloužila takovéto výzmané ocenění. Blahopřejeme!

Starší aktuality

Fotbalistky naší školy vítězí na všech frontách 17.12.2017

Školní kolo olympiády v českém jazyce 8.12.2017

Projekt Krokus 8.12.2017

Vítězství našich děvčat v městském kole florbalu 4.12.2017

Konverzační soutěž v anglickém jazyce 1.12.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy