Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Naše žákyně se zúčastnily mezinárodního kempu

Naše žákyně se zúčastnily mezinárodního kempu

8.10.2017

Několik žákyň 3. ročníku pedagogického lycea mělo možnost prožít nevšední týden, když se zúčastnily mezinárodního kempu Team Works Better, který pořádala organizace Trendum o.p.s. Koncem září se dívky vypravily do hotelu Bauer na Bílé, kde se ve společnosti 50 mladých lidí z Maďarska, Slovinska, Slovenska, Turecka, Kypru, Řecka, Rumunska, Itálie a Česka učily týmové spolupráci.
K tomu sloužily různé aktivity jako např. útěk z vězení, kdy se všichni s pomocí svých sil museli dostat za vysokou překážku, pěvecká soutěž Voice of Bílá, pro kterou vymýšleli vlastní texty písní, choreografie a následně vystupovali před odbornou porotou. Postupně se účastníci dozvídali zajímavé informace o jednotlivých zemích, ochutnali národní jídla a také si zatancovali pár tradičních tanců včetně české polky. Společně se vydali také na výlet - navštívili muzeum Tatry v Kopřivnici a krásné valašské město Štramberk.
Všichni se výborně bavili, objevili své silné i slabé stránky, procvičili si angličtinu a za týden si už povídali jako staří známí. Dívky s nadšením poznamenaly, že je až neuvěřitelné, jak dovedou naprosto cizí lidé takhle spolupracovat a vytvořit si krásný vztah za pár dní. Zrodila se nová přátelství, která, jak všichni doufají, budou pokračovat i do budoucna.

Další fotografie

Starší aktuality

Den se sociálním pracovníkem 8.10.2017

Veletrh poskytovatelů sociálních služeb 6.10.2017

Úspěšnost přijetí našich absolventů na vysoké školy 1.10.2017

Adrenalinový sportovní kurz - Březová 1.10.2017

Úspěch v havířovské lize středních škol 1.10.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy